Vorige
Philodendron Imperial Red

Philodendron Red Congo baby plantje

4,50
Volgende

Alocasia Amazonica Polly baby plantje (Skeletplant)

4,49
Alocasia Polly

Philodendron baby plantjes mini box

11,99

De prachtige Philodendron Sun Red, de Philodendron Red Congo en de Philodendron Birkin; drie mooie Philodendron baby plantjes samen in een box!

  • Potmaat 5.5

Uitverkocht

Beschrijving

De prachtige Philodendron Sun Red, de Philodendron Red Congo en de Philodendron Birkin; drie mooie Philodendrons samen in een box!

  • Potmaat 5.5

Philodendron Sun Red

De Philodendron Sun Red heeft mooie, oranje, gele en roodachtige bladeren en is daarom zeer opvallend. Deze plant is makkelijk te verzorgen en groeit langzaam.

Philodendron Red Congo

De Philodendron Red Congo is een zeer opvallende schaduwplant met prachtige en stevige roodgekleurde bladeren kent zijn oorsprong in de tropische regio’s van Midden- en Zuid-Amerika; Het is een plant die in elke huiskamer absoluut de aandacht trekt.

Philodendron Birkin

De Philodendron Birkin is een zeer gewild plantje. Hij heeft groene bladeren met witte strepen. Hoe ouder de plant wordt, hoe meer strepen er op de bladeren ontstaan. Het babyplantje zoals hier op de foto is dus nog helemaal groen. Hij is makkelijk te verzorgen en groeit redelijk snel.

Verzorging Philodendrons

De Philodendron kan redelijk goed tegen een plek met wat meer schaduw. Kijk hoe de plant reageert op de standplaats, maar hij houdt ook van indirect zonlicht. Gele of bruine bladeren betekenen teveel of te weinig water of licht. De groei van nieuwe bladeren is altijd een teken dat de plant het naar zijn zin heeft. Dit geldt niet alleen voor Philodendrons, maar voor alle planten.

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 20 × 5 × 15 cm

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
DutchEnglishGerman